Včelobal TRIO - Rosie Naive Art

Včelobal je kombinací 100% organické bavlny a jedinečné směsi borovicové pryskyřice, organického slovenského řepkového oleje a včelího vosku.

    • Balení TRIO Rosie Naive Art obsahuje velikosti  2x M (25x27cm) a L (34x37cm)
    • Prodlužuje čerstvost potravin
    • Omyvatelný a opakovaně použitelný
    • Kompostovatelný a rozložitelný
    • 100% přírodní
    • Vyrobený na Slovensku

 

Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení
Skladem (1 ks)
Značka: Včelobal
499 Kč
Ekologické balení
Ekologické balení
při balení myslíme na přírodu
obchod
Možnost osobního vyzvednutí
můžete si produkty osobně prohlédnout
Rychlost doručení
Rychlost Doručení
zboží skladem je u vás do 1-2 pracovních dnů

Přírodní včelí vosk má antibakteriální účinky, borovicová pryskyřice působí proti plísním, řepkový olej svými vlastnostmi dodává Včelobalu pružnost.
Obaly se včelím voskem prošly národními testy RÚVZ a jsou certifikovány pro styk s potravinami.

Jak Včelobal používat?

Pomačkejte Včelobal a zahřejte ho teplem rukou, díky vrstvě vosku se snadno přizpůsobí jakémukoli tvaru. Udrží potraviny déle čerstvé a snadno přilne k misce nebo hrnku.

Po použití opláchněte Včelobal vlažnou vodou nebo použijte ekologický prostředek na mytí nádobí a měkkou houbičku. Po umytí stačí nechat uschnout nebo otřít hadříkem.

Včelobal nemyjte horkou vodou, nevkládejte do trouby, mikrovlnné trouby, myčky nádobí ani nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Včelí vosk není vhodný k balení syrového masa a plesnivých sýrů. Pro tyto suroviny používejte raději jiné ekologické obaly.

Jak o Včelobal pečovat?

Péče spočívá v tom, že po použití oklepete drobky. V případě potřeby lze obal opláchnout vlažnou vodou spolu s ekologickým mycím prostředkem a houbičkou.

Životnost včelích obalů je více než rok, nicméně vrstvu vosku lze kdykoli obnovit pomocí Včeloopraváře. Jakmile Včelobal doslouží, lze jej rozstříhat na menší kousky a zkompostovat.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: