Keramická miska na klíčení 12 cm

Tato keramická miska s nerezovým sítkem je ideálním nástrojem pro pohodlné a efektivní klíčení semínek které po styku s vodou tvoří gel.

Barva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
25.11.2024 25.11.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Značka: Eschenfelder
470 Kč
Ekologické balení
Ekologické balení
při balení myslíme na přírodu
obchod
Možnost osobního vyzvednutí
můžete si produkty osobně prohlédnout
Rychlost doručení
Rychlost Doručení
zboží skladem je u vás do 1-2 pracovních dnů

Vysoce kvalitní keramická mísa v kameninové kvalitě, vypálená při teplotě 1240 °C, splňuje certifikaci pro styk s potravinami dle německého zákona o potravinách a krmivech (LFGB). Tato voděodolná mísa je pokryta matnou glazurou v jediném výpalu a snadno se čistí. Pórovitý materiál umožňuje vysokou absorpci glazovací tekutiny, což vede k husté a odolné kvalitě glazury.

Na vnitřním okraji keramické mísy se nachází stupínek, na kterém je umístěno nerezové sítko vodorovně a v definované vzdálenosti od dna mísy. Tato konstrukce poskytuje kořenům potřebný prostor pro zdravý vývoj a umožňuje sklízet klíčky v jednom kroku.

Při klíčení je důležité, aby se semena s lepkavou povrchovou strukturou nepohybovala. Během prvních 2 až 3 dnů, dokud nevyrostou kořínky, je vhodné semena dvakrát denně postřikovat vodou.

Hlavní vlastnosti:

  • Vysoká kvalita keramiky v kameninové kvalitě
  • Certifikováno pro styk s potravinami dle německého zákona LFGB
  • Matná glazura v jediném výpalu, vodotěsná
  • Snadno se čistí
  • Robustní konstrukce

Tato keramická miska s nerezovým sítkem je ideálním nástrojem pro pohodlné a efektivní klíčení semínek které po styku s vodou tvoří gel.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
DH Avatar autora | 28.5.2024
Velmi, kvalitní výrobek
5
Avatar autora | 9.10.2023
Kvalitní keramická miska a nerezové sítko na klíčení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: